Sağlık

Yemek Termosu Sağlıklı Mıdır ?

17 Eylül 2022

Son yıllarda neredeyse yediğimiz her şeyin sağlıksız olması tehlikesiyle karşı karşıya kalıyoruz. Günlük hayatımızda artık hormonsuz, kimyasal katkısız, GDO’suz ürün tüketmek neredeyse bir hayal. Hiçbir sebze ve meyve artık mevsiminde tüketilmiyor. Özellikle gelişim çağında olan çocuklar için bu durum oldukça üzücü. Biz evde yediklerimizi sağlıklı hale getirmeye çalışırken dışarıda yemek yemek ise bir hayli zorlaşıyor. Ama size iyi bir haberimiz var! Bu problem yemek termosu ile çözüme kavuşuyor! Yemek termosuyla artık evde pişirdiğiniz yiyecekleri günlük hayatta da sıcaklığını kaybetmeden yanınızda taşıyabilirsiniz.

Yemek Termosu ve Faydaları

Sağlığımız için kendimizi ve özellikle çocuklarımızı; fast food gıdadan, fazla doymuş yağdan, kızartmalardan, un, şeker ve tuzdan uzak tutmak istiyoruz. Özellikle küçük yaştaki çocuklar zararları hesaplayamadıkları için onların beslenmesine ailelerin dikkat etmesi oldukça önemli. Bu konuda size bazı tavsiyelerimiz olabilir:

  • Okul dönemindeki çocuklara su içmenin önemini anlatın ve beslenme çantalarının yanında mutlaka bir matara ile bol su koyun.
  • Her gün beslenme çantasında taze meyve bulunmasına özen gösterin.
  • Beslenme çantası seçiminde dikkatli olun. Sıcağı iyi koruyan, hava geçirmez bir yemek termosu özen gösterin.
  • Öğünlerini dengeli tutun. Çocuğunuzun gün içinde birçok vitamini almasını sağlayın.
  • Hazır gıdalardan uzak tutun. Yiyecekleri evinizde kendiniz hazırlayın. Doğal beslenmesine teşvikte bulunun.

Nasıl bir yemek termosu seçebilirsiniz?

Yemek termosu seçimi de çocukların sağlığı için oldukça önemlidir. Yemek termoslarının ısıyı iyi korumasının yanında, BPA’sız olmasına da dikkat etmelisiniz. Bu durum sadece çocuklarda değil; işe giderken, besinlerini yanına alan yetişkinler için de önemli bir detaydır.

Tercihinizi sağlıklı bir yemek termosundan yana kullanmanız oldukça önemlidir. BPA’sız, kanserojen madde içermeyen termosları almaya özen gösterin.

Aladdin Yemek Termosları

Aladdin yemek termosları BPA’sız, yiyecek ile uyumlu paslanmaz çelik hazneleri ve taşınabilir yapıları ile yiyeceklerinizi sağlıkla yanınızda taşımanızı sağlarlar. Çocuğunuz öğle yemeklerini Aladdin yemek termosları ile güvenle yanında taşıyabilir.

Stanley Yemek Termosları

Ömür boyu garantili Stanley yemek termosları da çocuğunuzun yiyeceklerini yanında güvenle taşımasını sağlar. Geniş iç hacmi, paslanmaz çelik haznesi, tabak olarak kullanılabilen kapağı sayesinde çocuğunuz öğle yemeklerini keyifle tüketebilir.

Kutupayisi.com‘da bulunan Aladdin ve Stanley ürünleri yemek termosları söz konusu olduğunda tam not almıştır. Tüm termos ve matara modellerimizi incelemek için sitemize göz atmayı unutmayın!

Bu içerikleride beğenebilirsiniz

Yorum Yok

Yanıtla