Kampçılık

Yazın Deniz Kampı için En Uygun 5 Yer

14 Mart 2024

Düşünsenize, atmışsınız çadırınızı gölge bir yere, bir yandan güneş kreminizi sürerken bir yandan deniz manzarasını izliyorsunuz. Parmak arası terlikler, plaj çantanız ve emektar şemsiyeniz de bir an önce sahile kavuşmak için sabırsızlanıyor. Güzel ülkemin üç yanında mavilikler uzanırken, yazın deniz kampı yapmak için alternatifler o kadar çok ki. İster Karadeniz’den uzatın ayaklarınızı suya ister Ege’nin tatlı esintili kıyılarına inin isterseniz de Akdeniz’i yakından deneyimleyin.  İşte size, yazın deniz kampı için ücretli ve ücretsiz en uygun kamp bölgelerinden beş yer önerisi.

Bademli Köyü

Ege Bölgesi’nin popüler köylerinden biri olmasının yanı sıra, keyifli ve gürültüden uzak bir yaz kampı deneyimleyebileceğiniz sahili ve tertemiz denizi ile yaz kampı için en uygun rotalardan biri diyebiliriz. Hem çok sayıda ücretli kamp alanı bulabileceğiniz hem de sahile yakın çadır kurabileceğiniz bakir alanlar keşfedebileceğiniz harika bir destinasyon. Dikili’ye olan yakınlığı sayesinde market ve tüm diğer ihtiyaçlarınızı hızlıca temin edebilirsiniz. Denizin öğlen saatlerinde biraz dalgalı olabildiğini hatırlatalım.

Akçay

Uzun yıllar festivallere ev sahipliği yapan Balıkesir’in bu şirin köşesinde yaz aylarında deniz kampı yapmak için kendinize hem ücretli hem de ücretsiz seçenekler bulmanız mümkün. Sakin ve kendi halinde bir yer olması sebebiyle özellikle huzur ve sükunet arayanlara şiddetle tavsiye ederiz.

Perşembe

Yaz kampı için Karadeniz’e uzanmak isteyenlere, yeşil ve mavinin kardeşliğine şahit olabileceğiniz keyifli bir rota öneriyoruz. Samsun’un kamp cenneti diyebileceğimiz bu rotada çok sayıda ücretli kamp alanı bulmanız mümkün. Sahilde konumlanan kamp alanlarında, ağaç altında çadır kurmanız da mümkün. 

Ölüdeniz

Yaz deniz kampı için hem sıcak hem de bol aktiviteli bir kamp alanı arayanları buraya davet ediyoruz. Yamaç paraşütü, sörf ya da çeşitli su sporları le keyifli bir kamp geçirebileceğiniz bu eğlenceli rotada ücretli ve ücretsiz kamp alanları bulunuyor. Bu bölgedeki bazı popüler kamp alanlarında tek erkek kabulü olmadığını hatırlatalım.

Şile

İstanbul’da şehirden uzak, keyifli bir yaz kampı için Şile ve Ağva bölgelerinde yer alan ücretli kamp alanlarını tercih edebilirsiniz. Yazın en kavurucu aylarında dahi boyu aşan dalgalar olabildiğini ve güvenlik nedeni ile böyle günlerde denize girmenin yasak olabildiğini şimdiden hatırlatalım. Karadeniz’in lezzetine Marmara’dan bakabileceğiniz bu eşsiz ilçede gezebileceğiniz park ve alanların yanı sıra keşfedeceğiniz doğal güzellikler de sizleri bekliyor.


Eğer henüz kamp malzemeniz yoksa ya da eksikleriniz varsa sitemizde tüm kamp malzemelerini bulabilirsiniz: Kamp Malzemeleri

Bu içerikleride beğenebilirsiniz

Yorum Yok

Yanıtla