Teknoloji

Gore-tex Insulated Comfort Footwear

28 Nisan 2017
Goretex İnsulated

Gore-tex Insulated Comfort Footwear soğuk havalarda ve kış outdoor aktivitelerinde sizi kuru ve sıcak tutmak için yalıtım olanağı sağlar. Gore-tex Insulated Comfort Footwear kışın ve soğuk havalarda yapılan aktivitelerde ayak konforunu sağlamak için tasarlanmıştır..

Gore-tex Insulated Comfort Footwear Temel Amaç

Dış etmenlerden orta ile yüksek seviyede yalıtım olanağı sunan dayanıklı, su geçirmez ve nefes alan botlarlardır. Outdoor ayakkabı olarak tasarlanmıştır. Yeni teknolojiye uygun olarak üretilen ayakkabılar kullanım açısından sorunsuz ve rahattır. Coğrafya ayırt etmeksizin aynı ürün ayrı iklim şartlarında kullanılabilir.

Soğuk havaların verdiği o rahatsız edici üşüme hissine nokta koymak, bu ayakkabının kullanıcıları için kaçınılmaz bir sonuçtur. Bu teknik koşulları sağlayan iyi bir ayakkabı, nemli ve soğuk havalar için olmazsa olmazdır.

Ayakkabılar ile rahat ve sorunsuz bir aktivite fırsatını yakalamak mümkün. Bu ayakkabılara sahip olan kullanıcılar, kazandıkları yeni deneyimlerle eski teknolojiyle üretilen ayakkabıları ve yaptıkları aktvitelerler arasındaki farkı hissederek deneyimleme şansını yakalayacaklardır.

Teknik Özellikler

  • Nefes alma ile su geçirmezlik arasında optimum bir denge vardır. Böylelikle koku ya da nem sorunu çözüme kavuşuyor.
  • Soğuk ve ıslak koşullarda ayaklarınız kuru ve sıcak kalır. Soğuk havalardaki aktivitelerin sağlık açısından en önemli problemi soğuk ve ıslak ayaklardır. Bu sorun da bu özellikle ortadan kalmaktadır.
  • Buz, kar ve yağmuru da içeren bütün soğuk iklim aktiviteleri için tasarlanmıştır. Her çeşit ağır coğrafi koşullar uygundur. Ürün kullanımda iyi deneyimlere ve güzel anılara temel oluşturur. 
  • Ergonomik yapısı sayesinde her ayağa uygun ve konforlu bir taban dizayn edilmiştir. Kullanıcılar, rahat ve yorucu olmayan kullanımı deneyimlenerek hissedilebilir.

Bütün bileşenler (deri, tekstil, bağcık ve dikişler) ve bütün ayakkabı yapımı koordineli ve düzenli kalite kontrol denetimleriyle tabii tutulmaktadır. Aşağıdaki görselde ürünün teknik yapısı detaylı olarak anlatılmıştır.

Ürünün Teknik Yapısı

Bu içerikleride beğenebilirsiniz

1 Yorum

  • Yanıtla gore tex bot 25 Temmuz 2019 at 10:59

    Gore tex bot hakkında özellikler güzel bir şekilde belirtilmiş. Tebrik ederim,

  • Yanıtla