Blogayısı

Burcunuza göre spor: Balık ve Koç

İnsanlar, burçlara önem verir ve bu onlar için önemlidir. Burç, bir bireyin güneşin pozisyonunu gösteren sembolik ifadeleridir. Yani; güneşin bir yıllık yörüngesi içerisinde yer alan 12 durağı gösteren sembollerdir. Her burcun özellikleri farklıdır. Her burç insanın kendi karakterine göre farklılık gösterir ve bu farklılıkta bambaşka hobiler ortaya çıkarır. Bu yüzden her burcun yapacağı sporlar ve aldığı keyif birbirinden farklıdır.
Balık
Balık burçları tembellik yapmayı sever. Arada bir azimlenip spora başlarlar fakat karşılaştıkları ilk zorlukta hemen bir kenara çekilip ağlamaya başlayabilirler  Balık burcu insanı fazla duygusaldır. Pilates, meditasyon ve yoga gibi ruhuna da yatırım yapabileceği sporlara yatkındır. Bu tür sporların yanında balık tutmayı da sevebilirler. Suda yapılan tüm sporlarda çok başarılılardır.
Koç
Koç oldukça hırslı bir burçtur. Çok özgüven sahibidir. Hayatı bir oyun gibi görür ve her zaman kazananın kendisi olacağına inanır. Bu özgüven ile de en başarılı olacakları burç kickboks, thai boks, aikido gibi dövüş sporlarıdır. Herkesten üstün olmak istedikleri için bu tür sporlar ona çok uygundur. Koç burcu olduğu yere duramaz, çok hareketlidir, bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahiptir.