Teknoloji

Asolo Matrix 2.0 Teknolojisi

28 Nisan 2017
Asolo Matrix

Asolo Matrix 2.0 her ihtiyaca uygun olarak, her koşulda kullanılmak üzere tasarlanmış bir ayakkabı üretme gayesiyle ortaya çıkmıştır. Asolo Matrix 2.0 standart bir yürüyüşten doğa yürüyüşüne, ıslak zeminlerden arazi tırmanışlarına kadar her koşulda ve yükseklikte kullanılabilmektedir.

Profesyonel dağcılar ve tırmanıcılar için ideal olan yeni Matrix serisi, en yüksek performansı ve teknik yeniliği amaçlamıştır. Erkekler için özel olarak tasarlanmış 2 modeli ve kadın ayak yapısı için tasarlanmış 2 modeli ile toplamda 4 farklı modeli vardır.

Asolo özel dış tabanı yüksek performanslı kullanım için geliştirilmiştir. Kısmen agresif, çift yoğunluklu dış tabanı, en üst seviyede bir iniş sağlaması için alt taban ile birleşir ve bozuk zeminlerde bile kullanıcılarına üstünlük sağlar. Hafif EVA orta taban ile üst kısım estetik bir görünüm kazanırken topuk desteği sayesinde şoku emer ve ağrıları en aza indirir.

Uzun süre dayanabilen su geçirmezlik (waterproof) özelliği ile birlikte, kullanıcılarına uzun aktivitelerde bile optimum nefes alabilirlik (breathability) sağlar. Dışarıdaki suyu yalıtırken, ayaktaki terlemeyi hızla dışarı atarak dengeli bir ısı yalıtımı yapar. Bu hava akışı ile ayaklarda eşsiz bir konfor sağlanmış olur. Bu özellikleri sayesinde değişken hava koşullarına dayanıklıdır ve farklı outdoor aktivitelerinde kullanıcılarına geniş bir kullanım imkanı sunar.

Esnek, hafif ve aynı zamanda çok dayanıklıdır. Şokları zeminde emer. Nemi, suyu ve soğuğu ayakkabının içinden uzaklaştırır.

Ayakkabı yapısının bileşenleri :

Bu içerikleride beğenebilirsiniz

Yorum Yok

Yanıtla